*001382575
*00520230309170400.0
*007ta
*008140926s2014 no# 000 u nob
*00901244cam a2200301 c 4500
*015 $a1418093$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788282961790$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991406658704702201
*035 $a(NO-LaBS)14338211(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)140665870
*035 $a140665870-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aKvalitet og holdbarhet fersk torsk :$beffekt av resthold i muskelen og fjerning (børsting) av nakkeblod$cLeif Akse ... [et al.]
*260 $aTromsø$bNofima$c2014
*300 $a18 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v16/2014
*500 $aProsjektnr. : 10027-4
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-04-21
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$4aut$_17881600
*7760 $tKvalitet og holdbarhet fersk torsk : restblod i muskelen som følge av dårlig utblødning og fjerning (børsting) av nakkeblod$w991406475704702201
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v16/2014$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020042148546$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991406658704702202$b2021-11-14T20:15:53Z$z991406658704702202
^