*00137751
*00520230609124219.0
*007cr
*007ta
*008150728s1994 no# 000 0 nob
*00901816cam a2200433 c 4500
*015 $a9505650$2nbf
*019 $bl
*020 $a8202148324$qib.$cNkr 350.00
*020 $a8252529437$qib.$qBokklubben mat og drikke
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999429774594702201
*035 $a(NO-LaBS)499509(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151429308
*035 $a(NO-TrBIB)942977459
*035 $a942977459-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.5094821$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aNielsen, Freddie$0(NO-TrBIB)90790951$_19644700
*24510$aKulinariske møter med d'Artagnan$cforord Arne Hestenes ; mat og tekst for øvrig Freddie Nielsen i samarbeid med Elvy Karterudseter ; fotografier Tore H. Røyneland
*260 $aOslo$bCappelen$bI samarbeid med Restaurant d'Artagnan$c1994
*300 $a183 s.$bill.$c30 cm
*4901 $a[Cappelen fakta]
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-07-28
*61027$aD'Artagnan (restaurant)$0(NO-TrBIB)90801336$2bare$_19644800
*653 $akokebøker$arestauranter$amenyer$_19644900
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aKarterudseter, Elvy$d1944-$0(NO-TrBIB)90510754$emedarb.$_19645000
*7001 $aRøyneland, Tore H.$0(NO-TrBIB)90796133$_19645100
*7102 $aD'Artagnan$0(NO-TrBIB)90800656$_19645200
*830 0$a[Cappelen fakta]$_18790000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014120107546$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202148324
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202148324
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999429774594702202$b2021-11-14T19:43:02Z$z999429774594702202
^