*001371416
*00520250613133724.0
*007cr
*007ta
*008090912s1990 no 000 0 nob
*00901154cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272512467
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999011327134702201
*035 $a(NO-LaBS)14977630(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093253788
*035 $a(NO-TrBIB)901132713
*035 $a901132713-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664(73)
*1001 $aHanssen, Berit A.$0(NO-TrBIB)90194399$_33621600
*24510$aAmerikansk foodservice-industri :$bdelmarkeder, utviklingstrekk og distribusjon$cBerit A. Hanssen
*260 $aTromsø$bFiskeriteknologisk forskningsinstitutt$c1990
*300 $avi, 75 s.$bill.
*4901 $aFTFI rapport$vA 68
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-07-27
*650 7$aNæringsmiddelindustri$zForente stater$2tekord$_189353900
*653 $adistribusjon$asjømat$ausa$adistibusjon$amarkeder$_65312800
*830 0$aRapport (Fiskeriteknologisk forskningsinstitutt : trykt utg.)$vA 68$w998320167644702201$_14091800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009072704088$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999011327134702202$b2021-11-14T20:15:09Z$z999011327134702202
^