
Fremmedstoffer i mat : tilsetningsstoffer og miljøgifter i næringsmidler
Tore AuneAune, Tore · Bok · Bokmål · utgitt 1998
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001327094 *00520230401124127.0 *007cr *007ta *008150921s1998 no# 000 0 nob *00902926cam a2200733 c 4500 *015 $a9810807$2nbf *019 $bl *020 $a8276341160$qh.$cNkr 298.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999809621454702201 *035 $a(NO-LaBS)630124(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093832702 *035 $a(NO-TrBIB)980962145 *035 $a980962145-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aWA 712 *080 $a504.75.054 *080 $a613.2.099 *080 $a614.31 *080 $a615.9 *080 $a641.1 *080 $a664.022.3 *080 $a664.099 *080 $a664:661 *08274$a363.19$qNO-OsNB$24/nor *084 $a43.2$qNoOU$2no-ureal-cb *084 $aFh:25$2utk *084 $aFh:307$2utk *084 $aSFE$2bar *1001 $aAune, Tore$d1964-$0(NO-TrBIB)90120460$_20889100 *24510$aFremmedstoffer i mat :$btilsetningsstoffer og miljøgifter i næringsmidler$cTore Aune *260 $aKristiansand$bHøyskoleforl.$c1998 *300 $a275 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-11-27 *650 2$aFood Additives$_16551400 *650 2$aFood Additives$xadverse effects$_11824800 *650 2$aFood Hypersensitivity$_11824900 *650 2$aFood Preservatives$xadverse effects$_40060500 *650 7$aAromastoffer$0(NO-TrBIB)REAL002982$2noubomn$_207915900 *650 7$aContamination$2agrovoc$_189358100 *650 7$aDioksiner$0(NO-TrBIB)REAL002204$2noubomn$_208973000 *650 7$aErnæring$0(NO-TrBIB)REAL013411$2noubomn$_186282600 *650 7$aFood Additives$2agrovoc$_187378700 *650 7$aForurensning$0(NO-TrBIB)REAL013262$2noubomn$_185514900 *650 7$aFremmedstoffer$0(NO-TrBIB)REAL004268$2noubomn$_193575000 *650 7$aMat$0(NO-TrBIB)REAL013454$2noubomn$_185536800 *650 7$aMatvarer$0(NO-TrBIB)REAL003532$2noubomn$_194306300 *650 7$aMiljøgifter$0(NO-TrBIB)REAL013689$2noubomn$_185515400 *650 7$aNutritive value$2agrovoc$_186631900 *650 7$aNæringsmiddelindustri$0(NO-TrBIB)REAL012669$2noubomn$_186273300 *650 7$aNæringsmiddelkjemi$0(NO-TrBIB)REAL005219$2noubomn$_208973400 *650 7$aNæringsmiddelkontroll$0(NO-TrBIB)REAL007321$2noubomn$_185769400 *650 7$aNæringsmidler$0(NO-TrBIB)REAL005965$2noubomn$_192277600 *650 7$aTilsetningsstoffer$0(NO-TrBIB)REAL004965$2noubomn$_185515900 *650 7$aToksikologi$0(NO-TrBIB)REAL005035$2noubomn$_185516100 *650 7$aToxins$2agrovoc$_188953900 *653 $atilsettingsstoff$anæringsmiddelkjemi$atilsetjinsstoff$atilsetningsstoff$amat$atilsettingsstoffer$akosthold$amatvarer$anæringsmiddel$aforurensing$atilsetningstoffer$atilsetningsstoffer$aaromastoffer$adioksiner$asøtstoffer$atoksikologi$amiljøgifter$anæringsmiddelindustri$anæringsmiddelkontroll$afremmedstoffer$_60349300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008091704018$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8276341160 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *961 $a213$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999809621454702202$b2021-11-14T20:11:40Z$z999809621454702202 ^