*001309397
*00520180226123511.0
*007ta
*008160630s2016 no a m 00 0 eng
*00901422nam a2200289 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-575-1358-0$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920135263002201
*035 $a(NO-LaBS)15022846(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0410 $aeng$bnob
*08204$a613.20835$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aWang, Qing$0(NO-TrBIB)11042903$4aut$_58276200
*24510$aHealth communication with adolescents and young adults to promote healthy eating =$bHelse formidling [sic] rettet mot ungdom og unge voksne for å fremme et sunt kosthold$cQing Wang
*24631$aHelseformidling rettet mot ungdom og unge voksne for å fremme et sunt kosthold
*260 $aÅs$bDepartment of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences$c2016
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill. (noen kol.)$c24 cm
*4901 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2016:30
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2016
*546 $aSammendrag på norsk
*7102 $aNorges miljø- og biovitenskapelige universitet$0(NO-TrBIB)14019383$4pbl$_11169400
*7102 $aNorges miljø- og biovitenskapelige universitet$bInstitutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap$0(NO-TrBIB)14035007$4dgg$_204435800
*830 0$aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$x1894-6402$v2016:30$w990424668734702201$_11169600
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919843771302202$b2021-11-14T20:10:05Z$z999919843771302202
^