*001301849
*00520230315134744.0
*007ta
*008130821s2013 no# 000 0 nob
*00901861cam a2200385 c 4500
*015 $a1312999$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788231605119$qib.$cNkr 249.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991305030374702201
*035 $a(NO-LaBS)9794051(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0299614
*035 $a(NO-TrBIB)130503037
*035 $a130503037-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.595$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aCheng, Yat Fai$d1964-$0(NO-TrBIB)13019340$_57410500
*24510$aAsiatisk for alle :$bautentiske oppskrifter fra Norges ledende asiatiske restauranter$cTrygve Indrelid (foto) ; Ellen Renberg (red.) ; [skrevet av Yat Fai Cheng, Cheung Man Lung og Ellen Renberg ; med bidrag av Helge Rønn og Karine Østtvedt [i.e. Østtveit]]
*260 $aOslo$bSpektrum$c2013
*300 $a191 s.$bill.$c28 cm
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-01-31
*651 7$aAsia$2norbok$_186593800
*7001 $aCheung, Man Lung$d1976-$0(NO-TrBIB)13019338$_57410600
*7001 $aIndrelid, Trygve$d1952-$0(NO-TrBIB)3121450$emedarb.$_22458000
*7001 $aRenberg, Ellen$d1966-$0(NO-TrBIB)13019339$ered.$_22657700
*7001 $aRønn, Helge$d1954-$0(NO-TrBIB)13019333$emedarb.$_270599000
*7001 $aØsttveit, Karine$d1979-$0(NO-TrBIB)10062876$emedarb.$_57410800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018013148085$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/1/9788231605119.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/1/9788231605119.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/1/9788231605119.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991305030374702202$b2021-11-14T20:09:12Z$z991305030374702202
^