
Åpen bok : historien om et levende bakeri
tekst: Per Asbjørn Risnes ; foto: Marte GarmannRisnes, Per Asbjørn · Bok · Bokmål · utgitt [2023] · Kokebøker · Personlige beretninger
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012217318 *00520240313074756.0 *007ta *008230621s2023 no a e 0 nob *00902732cam a2200385 c 4500 *019 $bl *020 $a9788269006230$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922198341702201 *035 $a(NO-DIMO)8e809893-d192-4bca-b5ba-852eb2aacdd9 *035 $a(NO-LaBS)21099040(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0689344 *035 $a(NO-OsBAS)9788269006230-904158 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0689344 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000038715 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000038715 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *08204$a338.47664752$qNO-OsBA$223/nor/20231010 *1001 $aRisnes, Per Asbjørn$d1967-$0(NO-TrBIB)61127$4aut$_20237200 *24000$aÅpen bok$_246168700 *24510$aÅpen bok :$bhistorien om et levende bakeri$ctekst: Per Asbjørn Risnes ; foto: Marte Garmann *264 1$aOslo$bIBY$c[2023] *300 $a197 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aDette er historien om hvordan et lite håndverksbakeri endret vårt daglige brød. Åpent Bakeri ble til da den franske bakeren Emanuel Rang og Øyvind Lofthus mot alle odds klarte å skrape sammen nok penger til å bygge en bakerovn i et hjørnelokale bak slottet i Oslo. Med surdeig, langtidsheving og åpent vindu inn til bakeriet, tok de hovedstaden med storm. Siden 1997 har utsalgene dukket opp over hele byen med hver sin unike personlighet. Men fortsatt har de ambisjon om hver natt å bake de beste bollene og brødene det er mulig å bake. Bli med inn bak kulissene i lille, store Åpent Bakeri. Les historien, hør bakefilosofien, bli med inn i bakeriet og møt folkene, og ut i åkeren der kornet og melet kommer fra. Denne boka skal gi deg kunnskap, bakeglede og nye oppskrifter fra stolte håndverksbakere. *61027$aÅpent bakeri$0(NO-TrBIB)2000859$2bare$_48733400 *65027$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nno$_198318400 *65027$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nob$_198318500 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *655 7$aPersonlige beretninger$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/227$2ntsf$_203792400 *7001 $aJohnsen, Marte Garmann$d1976-$0(NO-TrBIB)5083320$4pht$_22368800 *7001 $aRisnes, Per Asbjørn$d1967-$0(NO-TrBIB)61127$tÅpen bok$_20237200 *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c40816ad-75ca-452a-bd19-a2764d09e302/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c40816ad-75ca-452a-bd19-a2764d09e302/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *85640$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_pliktmonografi_000038715$3Fulltekst$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788269006230 *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/3/9788269006230.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *961 $a310$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920421002102202$b2023-07-13T02:27:21Z$z999920421002102202 ^