*001217873
*00520250613135908.0
*007cr
*007ta
*008120622s1995 no 000 u nob d
*00901415cam a2200397 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999513498134702201
*035 $a(NO-LaBS)14068205(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121784967
*035 $a(NO-TrBIB)951349813
*035 $a951349813-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a543.81
*080 $a641.16
*084 $aSEZA$2bar
*084 $aSF$2bar
*1001 $aHellesnes, Ivar$0(NO-TrBIB)90110357$_21036200
*24510$aInterkalibrering av vannaktivitet (aw) :$binterkalibrering høsten 1994$cforfatter Ivar Hellesnes
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1995
*300 $a22 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v1, 1995
*500 $aI tittelen: "w" i "(aw)" skal være nedsenket
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-06-22
*650 7$aAnalytical methods$2agrovoc$_186671500
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aMethods$2agrovoc$_185607900
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300
*650 7$aStandardizing$2agrovoc$_187605600
*650 7$aWater$2agrovoc$_187273000
*653 $avann$aanalyser$anæringsmidler$akalibrering$akvalitet$ametoder$_46464400
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v1, 1995$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012061208115$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999513498134702202$b2021-11-14T19:57:57Z$z999513498134702202
^