Kjøtt-teknologi
Ellen HemmerHemmer, Ellen · Bok · Bokmål · utgitt cop. 1997
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001213963 *00520230401092800.0 *007cr *007ta *008150401s1997 no# 000 0 nob *00901385cam a2200433 c 4500 *015 $a9809472$2nbf *019 $bl *020 $a8251912784$qh.$cNkr 275.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999719156104702201 *035 $a(NO-LaBS)2126362(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)101476868 *035 $a(NO-TrBIB)97191561x *035 $a97191561x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aQU 145 *060 4$aWA 707 *080 $a637.5 *080 $a664.91 *08274$a664.92$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aHemmer, Ellen$d1931-$0(NO-TrBIB)90855853$_34428000 *24510$aKjøtt-teknologi$cEllen Hemmer *260 $aTrondheim$bTapir$ccop. 1997 *300 $a263 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-07-01 *650 2$aFood Inspection.$_45977100 *650 2$aFood Technology.$_45977200 *650 2$aMeat Products.$_45977300 *650 2$aNutrition Assessment.$_45977400 *650 2$aPublic Health.$_45977500 *650 7$aKjøtt$2tekord$_207866000 *653 $akjøttbehandling$akjøttindustri$aslakterhåndverk$aslakting$_45977600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010051008100$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251912784 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *961 $a210$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:999719156104702202$b2021-11-14T19:57:35Z$z999719156104702202 ^