*00116410
*00520250613141838.0
*007cr
*007ta
*008110826s1998 no 100 u nob
*00901425cam a2200349 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999908725304702201
*035 $a(NO-LaBS)13710691(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)111955300
*035 $a(NO-TrBIB)99087253x
*035 $a99087253x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aStorstad, Oddveig$d1967-$0(NO-TrBIB)90849349$_14886000
*24510$aForbrukervalg :$bnorsk eller importert kjøtt?$cOddveig Storstad
*260 $aTrondheim$bSenter for bygdeforskning$c[1998]
*300 $a14 s.$bill.
*4901 $aPaper / Senter for bygdeforskning$vno. 5/98
*500 $a"Paper presentert på "Konferens om nordisk konsumentforskning", Lillehammer, 11.-14. november 1998"
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-02-22
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aDesignation of origin$2agrovoc$_186672400
*650 7$aDomestic production$2agrovoc$_186675300
*650 7$aImports$2agrovoc$_186951300
*650 7$aMeat production$2agrovoc$_186760700
*650 7$aMeat$2agrovoc$_186456200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*7112 $aKonferanse om Nordisk Konsumentforskning$0(NO-TrBIB)4088091$_14886400
*830 0$aPaper (Senter for bygdeforskning : trykt utg.)$x0801-7263$vno. 5/98$w999210006694702201$_14886500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011022209009$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999908725304702202$b2021-11-14T19:40:40Z$z999908725304702202
^