*00116357
*00520250613114713.0
*007cr
*007ta
*008121025s2000 no 000 u nob
*00901150cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990218326844702201
*035 $a(NO-LaBS)13725174(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)021832684
*035 $a(NO-TrBIB)123026016
*035 $a021832684-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aAlme, Inge$0(NO-TrBIB)2074981$_14871800
*24510$aFtalater i meieriprodukter :$ben undersøkelse gjennomført i samarbeid med Tine norske meierier$cInge Alme, Kaya Grjotheim
*24617$aProsjekt 1.3.9.4 Ftalater i meieriprodukter
*260 $aOslo$bMiljøstiftelsen Bellona$c[2000]
*300 $a12 bl.$bill.
*4901 $aBellona rapport$vnr 03:2000
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-10-25
*7001 $aGrjotheim, Kaya$d1968-$0(NO-TrBIB)2074980$_14871900
*7400 $aProsjekt 1.3.9.4 Ftalater i meieriprodukter
*830 0$aBellona arbeidsnotat (trykt utg.)$x0807-9633$vnr 03:2000$w999525998724702201$_14872000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012091109058$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990218326844702202$b2021-11-14T19:40:40Z$z990218326844702202
^