*0011324569 *008210720s2020 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a636.2084 *100 $aBergo, Kristin$4ive$_152343300 *245 $aBedre resultater med brødfôring *300 $aS. 38-42 : ill. *520 $aIntervju med Jon Helgeland Qvale *610 $aMyklabust (gård)$_154111900 *650 $abrød$2norart$_42954400 *650 $afôring$9nor$2norart$_128902700 *650 $amelkeproduksjon$2norart$_15018600 *650 $astorfehold$9nor$2norart$_128902800 *651 $aKarmøy$_13537700 *700 $aQvale, Jon Helgeland$4ive$_154112000 *773 $tNorsk landbruk$gÅrg. 139, nr. 3 (2020)$x0332-5474$w(NO-LaBS)927680(tnr) *999 $z2100663073$anorart:2100663073 ^