Fremtidens fisk og kjøtt kan bli laget i laboratoriet
Harrieth Lundberg
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011302292 *008201211s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a664.9 *100 $aLundberg, Harrieth$4ivr$_151976400 *245 $aFremtidens fisk og kjøtt kan bli laget i laboratoriet *300 $aS. 80-82, 84 : ill. port. *520 $aOm Mosa Meat og det å lage in vitro-kjøtt også kjent som celle-kultivert kjøtt eller "clean meat" *610 $aMosa Meat$_152543400 *650 $abioteknologi$2norart$_13387300 *650 $akjøttproduksjon$2norart$_10807000 *650 $amiljøvern$9nor$2norart$_128611900 *700 $aRønning, Sissel;$4ive$_152543500 *700 $aØstbye, Tone-Kari Knutsdatter$4ive$_152543600 *773 $tNorsk fiskeoppdrett$gÅrg. 44, nr. 8 (2019)$x0332-7132$w(NO-LaBS)927726(tnr) *999 $z2000656816$anorart:2000656816 ^