*0011265028 *008171023s2017 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a338.4766494 *100 $aBerset, Synnøve Prytz$4ivr$_129099800 *245 $aEr krabba full eller tom? *300 $aS. 22-23 : ill., port. *520 $aIntervju med Jens Petter Wold *610 $aNofima$_138324500 *650 $aNæringsmiddelteknologi$2norart$_24863800 *650 $akrabber$9nor$2norart$_131796300 *650 $amatproduksjon$9nor$2norart$_128968100 *650 $aråvarer$2norart$_100796500 *700 $aWold, Jens Petter$4ive$_146008400 *773 $tMatindustrien$gÅrg. 70, nr. 8 (2017)$x0809-8042$w(NO-LaBS)27789(tnr) *999 $z1700618785$anorart:1700618785 ^