Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011251339 *008161208s2016 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a616.1237 *100 $aRetterstøl, Kjetil$4aut$uUniversitetet i Oslo, Avdeling for ernæringsvitenskap ; Oslo universitetssykehus, Lipidklinikken$_137761800 *245 $aK. Retterstøl svarer *300 $aS. 1508 *520 $aKommentar til artikkelen: Re: Hjerteinfarkt, mettet fett og kolesterol / Paal Røiri *590 0$zGjesdal, Knut. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 136, nr. 9 (2016). - S. 833-836 *590 0$zRøiri, Paal. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 136, nr. 10 (2016). - S. 895 *600 $aRøiri, Paal$_146302000 *650 $aDødelighet$2norart$_78820500 *650 $ahjerteinfarkt$9nor$2norart$_129696400 *650 $astatiner$9nor$2norart$_131555500 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 136, nr. 18 (2016)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.16.0793 *999 $z1600605048$anorart:1600605048 ^