Mat, måltider og ernæring på sykehjem : erfaringer fra et aksjonsforskningsprosjekt
Åse Monica Leirvik
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011242683 *008160607s2016 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.20846 *100 $aLeirvik, Åse Monica$4aut$uHøgskolen i Hedmark, Institutt for sykepleie, Avdeling for folkehelsefag$_146070400 *245 $aMat, måltider og ernæring på sykehjem$berfaringer fra et aksjonsforskningsprosjekt *246 $aFood, mealtimes and nutrition in nursing homes – experiences from an action-research project *300 $aS. 179-197 : ill. *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEngelsk sammendrag *650 $aKompetanse$2norart$_29494500 *650 $aSykehjem$2norart$_16392600 *650 $aSykepleiere$2norart$_25974800 *650 $aeldre$9nor$2norart$_128564300 *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *653 $acompetence development$9eng$_135993400 *653 $aknowledge-based practice$9eng$_142117100 *653 $anursing network$9eng$_146070500 *653 $aquality improvement$9eng$_130115100 *700 $aHøye, Sevald;$4aut;$uHøgskolen i Hedmark, Institutt for sykepleie, Avdeling for folkehelsefag$_145307000 *700 $aKvigne, Kari$4aut$uHøgskolen i Hedmark, Institutt for sykepleie, Avdeling for folkehelsefag ; Nord Universitet, Institutt for sykepleie$_136446700 *773 $tNordisk sygeplejeforskning [elektronisk ressurs]$gVol. 6, no. 2 (2016)$x1892-2686 *8564 $uhttps://doi.org/10.18261/issn.1892-2686-2016-02-07 *999 $z1600596330$anorart:1600596330 ^