*0011240756 *008160419s2016 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a363.1929 *100 $aLind, Oddvar$4ivr$_129074100 *245 $aHygiene stadig viktigere i kjøttkontrollen *300 $aS. 42-47 : port. *520 $aIntervju med Guro Myhrene *600 $aMyhrene, Guro$_145849100 *650 $adyrehelse$2norart$_20897000 *650 $ahygiene$9nor$2norart$_131406700 *650 $akjøttkontroll$9nor$2norart$_134053000 *650 $apraksisopplæring$9nor$2norart$_129083900 *650 $aslakterier$2norart$_41451700 *700 $aMyhrene, Guro$4ive$_145849100 *773 $tNorsk veterinærtidsskrift$gÅrg. 128, nr. 1 (2016)$x0332-5741$w(NO-LaBS)536063(tnr) *999 $z1600594394$anorart:1600594394 ^