
Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Astri Riddervold ; [fotografier [hovedsakelig] ved: Bengt Wilson]Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
*001119496 *00520230330174502.0 *007ta *008150622s1993 no# 000 0 nob *00901605cam a2200421 c 4500 *015 $a9405546$2nbf *019 $bl *020 $a8251204216$qib.$cNkr 258.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999327991404702201 *035 $a(NO-LaBS)464937(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)932799140 *035 $a932799140-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aWA 710 *060 4$aWA710 *080 $a641.4 *080 $a641.5 *080 $a641.568(481) *080 $a664.8 *080 $a664.9 *08274$a641.4$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aRiddervold, Astri$d1925-$0(NO-TrBIB)90356939$_33153700 *24510$aKonservering av mat :$btørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting$cAstri Riddervold ; [fotografier [hovedsakelig] ved: Bengt Wilson] *260 $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993 *300 $a96 s., XVI pl.$bill.$c28 cm *4900 $aTF tradisjon *4901 $aLevende norske tradisjoner *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-02 *650 2$aFood Preservation$_33153800 *653 $amat$akonservering$amatvarer$atørking$amatkonservering$arøykingsalting$agjæring$asukkersylting$afrysekonservering$abær$ahjemmekonservering$amatlaging$anæringsmidler$ahistorie$anorge$_33153900 *830 0$aLevende norske tradisjoner$_10054300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016021507522$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251204216 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999327991404702202$b2021-11-14T19:49:57Z$z999327991404702202 ^