Høy standard : utviklingen i kvalitetsforståelser og smakspreferanser
Erling Dokk HolmHar overordnet post
Holm, Erling Dokk Artikkel Bokmål utgitt 2002
Holm, Erling Dokk Artikkel Bokmål utgitt 2002
Logg inn for flere valg
*0011042777 *00520190130102806.0 *007ta *008140717s2002 xx# 000 u nob d *00900648caa a2200181 c 4500 *019 $bk *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990904301314702201 *035 $a(NO-TrBIB)090430131 *035 $a090430131-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aHolm, Erling Dokk$d1964-$0(NO-TrBIB)90752727$_30440900 *24510$aHøy standard :$butviklingen i kvalitetsforståelser og smakspreferanser$cErling Dokk Holm *260 $c2002 *300 $aS. 215-232 *7730 $tKulturelle kontekster$dKristiansand : Høyskoleforlaget, 2002$kKulturpolitikk og forskningsformidling ; 1$w990302597894702201 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990904301314702202$b2021-11-01T03:19:08Z$z990904301314702202 ^