SENSVAL: Guidelines for internal control in sensory analysis laboratories
Inngår i serie: NMKL procedure (no. 142004)
Bok Engelsk utgitt 2005
Bok Engelsk utgitt 2005
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
*001587595 *00520250613113507.0 *007ta *008060718s2005 no 000 u eng *00900820cam a2200229 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990514524644702201 *035 $a(NO-LaBS)13471711(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)051452464 *035 $a051452464-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aSENSVAL: Guidelines for internal control in sensory analysis laboratories *260 $a[Oslo]$bNordic Committee on Food Analysis$c2005 *300 $a36 s.$bdiagr. *4901 $aNMKL procedure$vno. 14(2004) *500 $aUtarbeidet av: Per Lea et al. *588 $aKatalogisert etter omslag *7001 $aLea, Per$0(NO-TrBIB)90539634$_76694600 *7400 $aGuidelines for internal control in sensory analysis laboratories *830 0$aNMKL procedure (engelsk : trykt utg.)$vno. 14(2004)$w999821659864702201$_13769000 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990514524644702202$b2021-11-14T20:33:16Z$z990514524644702202 ^