
Kylling til små og store fester
Marit Haugen ... [et al.] ; fotos: Lisa WestgaardBok
Bokmål utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001839292 *00520231203055651.0 *007ta *008150803s1994 no# 000 0 nob *00901375cam a2200337 c 4500 *015 $a9506445$2nbf *019 $bl *020 $a8205223866$qib.$qGyldendal$cNkr 124.00 *020 $a8257410802$qib. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999428248494702201 *035 $a(NO-LaBS)497058(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)942824849 *035 $a942824849-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.5:637.54 *08274$a641.66$qNO-OsNB$24/nor *24500$aKylling til små og store fester$cMarit Haugen ... [et al.] ; fotos: Lisa Westgaard *260 $aOslo$bGyldendal : Opplysningskontoret for egg og fjørfekjøtt$c1994 *300 $a95 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-02 *653 $akokebøker$akylling$amatlaging$akjøttretter$_110276200 *7001 $aHaugen, Marit$0(NO-TrBIB)90164913$emedarb.$_26496800 *7102 $aOpplysningskontoret for egg og fjørfekjøtt$0(NO-TrBIB)90175938$_62044000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016021807540$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205223866 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205223868 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999428248494702202$b2021-11-14T20:53:27Z$z999428248494702202 ^