Hopp til treffliste
Hopp til hovedmeny
Depotbiblioteket
Logg inn
Søk
tøm
Vis filter / sortering
Biblioteket
Vis søkeresultat
Nullstill filter
·
Vis kun ledige titler
Søk
Avgrens avdeling
Alle avdelinger
Biblioteket
KLASSESETT
Automatlager
Fra år
Til år
Vis søkeresultat
Del dette søket
Lagre søk
19 treff
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Popularitet
Antall stjerner
Utgivelsesår (nyeste først)
Utgivelsesår (eldste først)
Tittel
Tittel (Å - A)
Person
Person (Å - A)
Sortering
Bilde mangler
Slik overlever matbakteriene
Siri Elise Dypdal
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kontroll med Listeria for laksenæringen
Therese Hagtvedt
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kan desinfeksjonsmidler bidra til bakteriell antibiotikaresistens?
Even Heir
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Smitteveier og smittekilder for Listeria i produksjonskjeden for sløyd og røkt laks
Heir, Even
Inngår i serie:
Rapport / Nofima (20/2013)
Bok
·
Bokmål
·
2013
Ledig
Vis mer
Bilde mangler
Tiltak for økt kontroll med listeria i laksenæringen : sluttrapport
Heir, Even
Inngår i serie:
Rapport / Nofima (47/2014)
Bok
·
Bokmål
·
2014
Ledig
Vis mer
Bilde mangler
Antibakterielle materialer i matproduksjon - virker de?
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Biofilmdannelse hos listeria og holdbarhetsreduserende bakterier fra produksjon av laks og ørret. 2.
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Bruk av ATP-metoden for renholdskontroll. 1.
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Elektrolysert vann - et nytt desinfeksjonskonsept for matindustrien
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Hvor lang holdbarhet har islagret laksefilet?
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Hygiene på rå side - bra nok?
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Produksjonshygiene og holdbarhet av islagret pre-rigor laksefilet : sluttrapport - FHF-prosjektet 900938
Langsrud, Solveig
Inngår i serie:
Rapport / Nofima (24/2015)
Bok
·
Bokmål
·
2015
Ledig
Vis mer
Bilde mangler
Prøvetaking av listeria i mat
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Renhold for bekjempelse av listeria
Solveig Langsrud
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Resistance to disinfectants used in the food processing industry, with emphasis on resistance to benzalkonium chloride
Langsrud, Solveig
Inngår i serie:
Doctor scient[i]arum theses / Norges landbrukshøgskole = Agricultural University of Norway (1998:11)
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Les på nett
Ledig
Vis mer
Bilde mangler
Hvor kommer bakteriene som forringer laks fra?
Trond Møretrø
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Application of Hazard Analysis and Critical Control Point Methodology and Risk-Based Grading to Consumer Food Safety Surveys
Røssvoll, Elin Halbach
Språk ikke angitt
·
2012
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Bakgrunnsflora mot listeria
Bjørn Christian Tisjø Schirmer
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Bakterier på ville veier
Vebjørg Skjelmerud
Bokmål
Artikkel
Vis mer