Hopp til treffliste
Hopp til hovedmeny
Depotbiblioteket
Logg inn
Søk
CCL
Lister
Vis filter / sortering
Biblioteket
Vis søkeresultat
Nullstill filter
·
Vis kun ledige titler
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Serienavn
Avgrens avdeling
Alle avdelinger
Biblioteket
KLASSESETT (i min bibavd)
Automatlager (i min bibavd)
Fra år
Til år
Vis søkeresultat
Del dette søket
Søk i andre bibliotek
Søkehistorikk
Nylig sett
Generert CCL
Generert CCL
(Rosnes Jan Thomas*) eller (Rosnes* og Jan og Thomas*)
16 treff
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Popularitet
Antall stjerner
Utgivelsesår (nyeste først)
Utgivelsesår (eldste først)
Tittel
Tittel (Å - A)
Person
Person (Å - A)
Sortering
Bilde mangler
Brisling : fra ferskt råstoff til hermetisk gull
Rosnes, Jan Thomas
Bokmål
·
2012
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Bakterier øker oljeutvinningen
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Det er næring i ferdigmat!
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Flere teknologiske løsninger for mikrobølgeoppvarming
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kan bakterier leve i oljereservoarene?
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kan listeria vokse i spiseklar sjømat? : dokumentasjon forventes
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kvalitetssikring av fiskeutsalg i Kina
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Magnetotaktiske bakterier : en historie om verdens første (?) kompass
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Minimalt bearbeidete ferdigretter av fisk og sjømat : utfordringer for utvikling, kvalitetssikring og kontroll
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Sous vide, kjøle- og halvfabrikata - faremomenter i ny drakt?
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Sous vide varmebehandling med svært lave temperaturer
Jan Thomas Rosnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Activity of sulfate-reducing bacteria in North Sea oil reservoirs
Rosnes, Jan Thomas
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Les på nett
Ledig
2/2
Vis mer
Bilde mangler
Vilt, godt og enkelt : langtidskoking ved lave temperaturer med sous vide-metoden kan gjøre viltkjøttet mer tilgjengelig
Line Back Christensen
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Kjøkkenprodusert eller ferdigrett - er det næringsinnhold igjen?
Ida Synnøve Grini
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Bilde mangler
Transport av modifisert atmosfære-pakket laks til Frankrike
Sivertsvik, Morten
Inngår i serie:
Rapport / NORCONSERV (1/1995)
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les på nett
Ledig
1/1
Vis mer
Bilde mangler
Farvel til Fo-verdien?
Dagbjørn Skipnes
Bokmål
Artikkel
Vis mer
Søk og bestill fra andre bibliotek:
Biblioteksøk