Hopp til treffliste
Hopp til hovedmeny
Depotbiblioteket
Logg inn
Søk
CCL
Lister
Vis filter / sortering
Biblioteket
Vis søkeresultat
Nullstill filter
·
Vis kun ledige titler
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Serienavn
Avgrens avdeling
Alle avdelinger
Biblioteket
KLASSESETT (i min bibavd)
Automatlager (i min bibavd)
Fra år
Til år
Vis søkeresultat
Del dette søket
Søk i andre bibliotek
Søkehistorikk
Nylig sett
Generert CCL
Generert CCL
(Paulsen Morten Thyregod*) eller (Paulsen* og Morten* og Thyregod*)
Ett treff
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Popularitet
Antall stjerner
Utgivelsesår (nyeste først)
Utgivelsesår (eldste først)
Tittel
Tittel (Å - A)
Person
Person (Å - A)
Sortering
Bilde mangler
Sensory interactions in meals: influence of tasting techniques, dynamic aspects and culinary principles : Sensoriske interaksjoner i måltid : effekten av smaksteknikker, dynamiske aspekter og kulinariske prinsipper
Paulsen, Morten Thyregod
Inngår i serie:
Philosophiae doctor (PhD) thesis (2013:55)
Bok
·
Engelsk
·
2013
Ledig
3/3
Vis mer
Søk og bestill fra andre bibliotek:
Biblioteksøk